Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve ARTİST 2018 / 28. İstanbul Sanat Fuarı’nı ziyaret etti. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştiren fuarı ziyaret eden öğrencilerimiz, çok sayıda yayınevine ait kitabı inceleme fırsatı buldu. Bu yılki teması ‘Hayatı Edebiyatla Kuşatmak’ olarak belirlenen fuarda öğrenciler panel, söyleşi ve kültür etkinliklerine de yoğun ilgi gösterdi.

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ARTİST 2018/ 28. İstanbul Sanat Fuarı’nda İstanbul Kültür Üniversitesi de farklı sanat çalışmalarıyla yer aldı. Bu kapsamda öğrenciler, Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile Çizgi Film Animasyon Bölümü tarafından ortaklaşa hazırlanan “Artırılmış Gerçeklik Atölyesi; Hayatını Bir Koliye Sığdırabilir misin?” isimli projeyi deneyimledi.

Öğrencilerin ziyaret ettiği alanlar arasında İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından farklı atölyelerde üretilen resim, seramik, fotoğraf, video, film, illüstrasyon, çizgi film ve animasyon ile yeni medya çalışmaları gibi stantlar da yer aldı.


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 11/21/2018 - 15:06