İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Misyon & Vizyon

Sanat ve Tasarım Fakültesi Misyonu

Sanat, tasarım, iletişim ve teknolojinin birlikteliğini ön plana koyan; kalite odaklı bir eğitimle, 21.yüzyılın farklı gereksinim ve olanaklarını, sektörel talepler doğrultusunda değerlendirebilen; akılcı, yaratıcı,  estetik bakış açısı olan,  sanatsal ve bilimsel yetkinliğe sahip; araştıran ve sorgulayan, ekip çalışmasına yatkın ve etkili iletişim kurabilen, global düşünüp kültürel değerlerine bağlı olan; mesleki donanımı ve alanıyla ilgili özgüveni tam bireyler yetiştirmek misyonumuzdur.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Vizyonu

Sanat ve Tasarım Fakültesi olarak sanat, tasarım ve iletişim alanlarında, kuram ve uygulamanın birlikteliğinden doğan kalite odaklı eğitim ve dünya standartlarında akademik çalışmalar yürüten  bir fakülte olmak amacındayız.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 11/23/2018 - 15:50