TÜHİD’den İletişim Sanatları Bölümü Öğrencilerimize Ödül!

TÜHİD’in 2018 yılı için belirlediği “#AyrımcılığaHayır Toplumsal Bütünleşmeyi Destekleyen İletişim Projeleri” konusundaki ödülü, Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Koçak danışmanlığında hazırladıkları “Birbirimize iyi bakalım!” isimli sosyal sorumluluk projesi ile İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerimiz kazandı. 

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü öğrencileri, Türkiye Halka İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen “17. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri” Genç İletişimciler kategorisinde “Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülüne layık görüldü.

TÜHİD’den İletişim Sanatları Bölümü Öğrencilerimize Ödül!Bu yıl 17.’si düzenlenen yarışmada, genç iletişimcilere çeşitli kategorilerde ödüller verildi. TÜHİD’in 2018 yılı için belirlediği “#AyrımcılığaHayır Toplumsal Bütünleşmeyi Destekleyen İletişim Projeleri” konusundaki ödülü, Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Koçak danışmanlığında hazırladıkları “Birbirimize iyi bakalım!” isimli sosyal sorumluluk projesi ile İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerimiz kazandı. 

Öğrencilerimiz; Metin Büyükçolpan, İbrahim Sami Saraç, İremgül Akdemir, Hilal Kemük ve Ebru Cebeci 10 Mayıs’ta Zorlu PSM Sky Lounge’da düzenlenen tören ile ödüllerini aldı.

 

TÜHİD’den İletişim Sanatları Bölümü Öğrencilerimize Ödül!

 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 11:47