“Sinekültür Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması” Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü tarafından Doç Dr. Okan Ormanlı başkanlığında düzenlenen “Sinekültür Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması”na 17 üniversiteden ‘kısa-kurmaca’, 8 üniversiteden de ‘kısa-belgesel film’ başvurusu yapıldı.

“Sinekültür Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması” Ödülleri Sahiplerini Buldu‘Kurmaca’ ve ‘Belgesel’ kategorilerinde yarışan filmleri, Prof. Dr. Şükran Esen, Ulaş Cihan Şimşek, Jak Şalom, Enis Rıza Sakızlı, Mustafa Ünlü ve Emel Çelebi tarafından oluşturulan seçici kurul belirledi. ‘Belgesel’ kategorisinde Uşak Üniversitesi öğrencisi Emil Ali tarafından çekilen “Adam” isimli film ödüle layık görüldü. ‘Kurmaca’ dalında ise İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencisi Umut Heval Çerkes’in “Şimdilik İkimizde Yalnızız” filmi ödül almaya hak kazandı.

“Sinekültür Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması”nda kendi kategorilerinde birinci olan filmler, 30 Nisan Salı günü saat 20.00’de Beyoğlu Sineması’nda düzenlenen törende seyirci ile buluşurken; jüri başkanları Prof. Dr. Şükran Esen ve Eniz Rıza Sakızlı tarafından ödülleri takdim edildi.

“Sinekültür Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması”
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/02/2019 - 15:10