Selin Aygün Öğrencilere Pratikte Sosyal Medya Yönetimi’ni Anlattı

İstanbul Kültür Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü, 19 Kasım Pazartesi günü "Pratikte Sosyal Medya Yönetimi" konulu seminer düzenlendi.

Sosyal Medya Yönetimi dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe, Pure New Media’dan Selin Aygün konuşmacı olarak katıldı. Marka-ajans arası iş akışı süreci, markalar için sosyal medya gibi önemli başlıkların konuşulduğu etkinlikte Medya Yönetimi konusundaki bilgi ve deneyimlerini öğrencilere aktaran Aygün, günümüzde sosyal medya yönetimi süreci içerisinde akıl oyunları ve yaratıcı içerikler gibi ufak dokunuşlarla içeriğin nasıl daha etkili hale getirilebileceğini belirtti.

Aygün, geleceğin sosyal medya uzmanları olacak öğrencilere kariyer tavsiyelerinde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 11/21/2018 - 15:01