“Sektör Profesyonelleriyle Atölye Dersleri II: Kurum İçi İletişim ve Networking”

İletişim Sanatları Bölümü’nde Öğr. Gör. Berrak Köten’in verdiği “Kurum Kültürü” dersi kapsamında, 8 Aralık 2020 Salı günü GoodWorks İletişim Danışmanlığı Müşteri Grup Direktörü Tuğçe Oral’ın konuşmacı olduğu workshop düzenlendi. İletişim sektöründe iş bağlantılarının ve iç iletişimin önemine dikkat çeken Oral, networking ve kurum içinde gerçekleştirilen proje çalışmalarını örneklerle anlattı. İletişim alanında kariyer planlayan öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Oral, kurum içi iletişim ve networking konusunda dikkat edilmesi gereken hususları global ve yerel markalar üzerinden açıkladı. Kurumsal itibar yönetiminin uygulamalı proje örneklerinin paylaşıldığı atölye çalışmasına öğrenciler de interaktif şekilde katıldı. İki hafta süren atölye derslerinde, kurum içi iletişim, kurumsal itibarın önemi ve kriz iletişimi gibi konular ele alınarak güncel örneklere yer verildi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/11/2020 - 11:13