“Kültürlüler Yarışıyor” Kazananları Belli Oldu

Türkiye’nin önde gelen dermatologlarından Doç. Dr. Yasemin Oram tarafından geliştirilen Propia, İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencilerine özel yarışma düzenledi. Yarışmanın kazananları, jüri değerlendirmesi sonucunda belli oldu.

Birinci: Efe Anğın (Sanat ve Tasarım Fakültesi & İletişim Sanatları Bölümü 4. sınıf)
İkinci: Yunus Emre Korkusuz (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi & Uluslararası Ticaret ve Finansman  Bölümü (İngilizce) 3. sınıf)
Üçüncü: Bengisu Ankara (Meslek Yüksekokulu & Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf)

Propia İletişim Kampanyası yarışmasında ilk üçe giren öğrencilerimizi tebrik eder, yaratıcı çalışmalarının ve başarılarının devamını dileriz.

Jüri:

Öğr. Gör. A. Berrak Köten - Bankacılık ve Sigortacılık İkinci Öğretim Program Başkanı
Öğr. Gör. Gözde Kuzu - Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı
Ediz Nahit - Propia Pazarlama Müdürü