Demet Akbağ İletişim Çalışması Sunumu

Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü 6. yarıyıl öğrencileri, İletişim Stratejileri-2 dersi kapsamında Öğr. Gör. Berna Sağlam Naipoğlu’nun danışmanlığında oluşturdukları “Demet Akbağ’ın İmaj ve Bilinirliği” konusundaki iletişim projelerini 3 Mayıs Perşembe günü sanatçının kendisine aktardı.

Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü 6. yarıyıl öğrencileri, İletişim Stratejileri-2 dersi kapsamında Öğr. Gör. Berna Sağlam Naipoğlu’nun danışmanlığında oluşturdukları Demet Akbağ ’ın İmaj ve Bilinirliği konusundaki iletişim projelerini 3 Mayıs Perşembe günü sanatçının kendisine aktardı.

Öğrencilerimizden; İremgül Akdemir, Ceyhan Baylan, Metin Büyükçolpan, Şeyda Kutluğ, Hatice Özata, Melis Pekcanattı, Dilara Türk, Işılay Türker, Derinsu Yalçınkaya, Esra Yiğit ve Meltem Zor'dan oluşan “PR Aktif” isimli proje ekibi; Demet Akbağ’ın imajı, çalışmaları, farkındalığı ve bilinirliği konularında hazırladıkları çalışmayı sanatçının yakınları ile yaptıkları röportajlar ile süsledi.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kıvılcım Şenürkmez’in de katıldığı etkinlikte, Demet Akbağ’ın dikkatle değerlendirdiği ve takdir ettiği projenin sunumunun ardından, öğrencilerimiz sanatçıya anı plaketi ve çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 11:56