İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğrencileri “Tasarım Çalıştayı”na Katıldı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İletişim ve Tasarımı Bölümü’nde Ders Saat Ücretli (DSÜ) olarak görev yapan Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Emin Kahraman başkanlığında, 17-27 Haziran tarihleri arasında “Tasarım Çalıştayı” düzenlendi. Arzu Sabancı’nın başkanlığını yürüttüğü EPOS 7 derneği ile YTÜ SATPARK iş birliğinde gerçekleştirilen çalıştaya, 6 üniversiteden tasarımcı 8 öğretim elemanı ve 7 üniversitenin tasarım bölümünde eğitimine devam eden 34 öğrenci katıldı. 

Çalıştaya; Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden Ezgi Kitapçı, Sezer Albenli, Nur Sena Kayıkçı, İrem Işık ve Zeynep Selin Özmert katılmaya hak kazandı. İçinde öğrencilerimizin tasarımlarının da bulunduğu çalışmalar, tanıtım toplantısı ile basınla paylaşılarak katılımcılara sertifikaları verilecek. Tasarımlar ayrıca dernek yararına kullanılacak ve müze mağazalarında satışa sunulacak. 

Öğrencilerimizi kutlar, İletişim ve Tasarımı Bölümü Ders Saat Ücretli (DSÜ) olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşan Doç. Dr. Mehmet Emin Kahraman hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

“Tasarım Çalıştayı”
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/29/2020 - 16:30